Front Alles-in-1

Eindelijk, alles onderbrengen bij een operator! Geen gedoe meer, 1 factuur per maand voor al je diensten en ook nog eens voordelig. Met het Alles-in-1 abonnement van Frontmarket in samenwerking met Mixtus , ontvang je Internet + TV + Bellen.

Onbeperkt Internet

Met internet van Mixtus in samenwerking met Frontmarket maak je gebruik van het supersnelle en betrouwbare DSL of glasvezelnetwerk van KPN. Bovendien krijg je met Maximaal Internet altijd de maximaal mogelijke DSL snelheid op jouw adres, tot wel 100Mb/s. En wordt het netwerk verbeterd, dan krijg je automatisch, zonder dat jij er iets voor hoeft te doen, een hogere snelheid. Zonder dat je daarvoor meer gaat betalen. Zo kun je altijd onbeperkt surfen, chatten en gamen. En heb je thuis glasvezel, dan kan het nog sneller! De teller kan dan oplopen tot wel 1000Mb/s, up en down!

TV & Bellen

TV

Genieten door je hele huis van televisie in de beste beeld- en geluidskwaliteit. Op alle schermen. Inclusief handige extra’s, zoals Opnemen en Pauzeren, TV Gemist en ESPN, ESPN 2 , ESPN 3 en ESPN 4

Bovendien heb je Video on Demand en alle voordelen van de TV App. Daarmee bieden we jou het meest complete tv-pakket van Nederland. Lees meer over de mogelijkheden op onze Interactieve TV pagina.

De TV App is gratis voor al onze tv-klanten. Wil je geen tv-ontvanger meer? Kies dan voor ons abonnement met alleen de TV App. Je krijgt dan een korting van € 2,50 per maand en kan de app per maand aan- of uitzetten. Aan jou de keuze! Lees meer over de mogelijkheden van de TV App

Bellen

Je maakt gebruik van Onbeperkt bellen Nederland. Wil je nóg voordeliger bellen? Kies dan voor extra bundels als Bellen Europa en Bellen Wereld. Je betaalt dan niet per minuut, maar één vaste bundel prijs.

Uiteraard kun je gewoon je vertrouwde vaste telefoonnummer behouden. Kies bij je bestelling voor nummerbehoud en wij zorgen ervoor dat het goed en snel wordt geregeld.

 

 

In 3 stappen alles geregeld

Stap 1: Aanvragen

Via onze website kunt u Front Alles-in-1 abonnement bestellen. Aanvragen voor 18:00 uur worden nog dezelfde dag verwerkt.

Stap 2: Bevestiging

Uiterlijk de volgende werkdag ontvangt u van ons een bevestiging van uw aanvraag. Wanneer wij vragen hebben over uw bestelling zal de klantenservice van onze partner Mixtus contact met u opnemen.

Stap 3: Opleveren

De verwachte levertijd van een internetverbinding, van bestelling tot oplevering, is 10 werkdagen. Wanneer onze partner Mixtus uw verbinding kan opleveren op een bestaande lijn, kan het zelfs nog sneller. Uw vaste telefoonnummer porteren duurt meestal geen 24 uur meer en wordt altijd na de oplevering van uw internet verbinding in werking gezet.

Front Alles-in-1

59,50 /p.m.
  • 1000 Mbits download
  • 1000 Mbits upload
  • Snelheidsgarantie
  • IPv6 mogelijk
  • Incl. FRITZ!Box router
  • Gratis nummerbehoud
  • Onbeperkt bellen in NL
  • 80 of 120 TV zenders
  • ESPN Compleet (1,2,3 en 4)
  • Gratis helpdesk