Front Internet + Bellen

Het Front Internet + Bellen pakket  in samenwerking met Mixtus biedt je alle vrijheid om precies die keuzes te maken die het beste bij je passen. Met onze combinatie van internet en bellen haal je een pakket in huis dat helemaal op jouw wensen is afgestemd. En ben je na een tijdje niet tevreden met je pakket? Geen zorgen! Je kunt jouw gekozen abonnement elke maand kosteloos wijzigen.

Betrouwbaar Internet

Met Internet van Mixtus maak je gebruik van het supersnelle en betrouwbare DSL netwerk van KPN of glasvezelnetwerk van E-Fiber. Bovendien krijg je met Maximaal Internet altijd de maximaal mogelijke DSL snelheid op jouw adres, tot wel 100 Mb/s. En wordt het netwerk verbeterd, dan krijg je automatisch een hoger snelheid, zonder dat jij er iets voor hoeft te doen óf meer hoeft te betalen. Zo kun je altijd onbezorgd surfen, chatten en gamen. En heb je thuis glasvezel, dan kan het nog sneller! De teller kan dan oplopen tot wel 1000 Mb/s, up en down!

Bij Mixtus surf je echt onbeperkt. Geen addertjes onder het gras. Geen maximum aantal GB’s in onze voorwaarden. Mixtus schroeft jouw snelheid niet terug. Je kunt dus altijd supersnel surfen én onbeperkt films en muziek downloaden.

Voordelig bellen

Je belt voordelig naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Je betaalt alleen wat je verbruikt en hebt dus geen maandelijkse abonnementskosten. De kosten zijn € 0,07 per minuut en een starttarief van € 0,05 per gesprek. Je kunt je huidige telefoonnummer gratis behouden wanneer je overstapt naar Mixtus. Daarnaast is het ook mogelijk om zeer voordelig een tweede nummer aan te vragen. Liever onbeperkt bellen? Dat kan ook. Met de optie Onbeperkt Bellen NL bel je tegen een vast tarief van 9,95 euro per maand onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in Nederland.

Front Internet+Bellen

49,95 /p.m.
  • 1000 Mbits download
  • 1000 Mbits upload
  • Snelheidsgarantie
  • IPv6 mogelijk
  • Incl. FRITZ!Box router
  • Gratis nummerbehoud
  • Onbeperkt bellen in NL
  • Gratis helpdesk

overstappen

Overstappen gedoe? Niet bij Frontmarket met de Overstapservice. Wij regelen namelijk alles rondom je nieuwe aansluiting. Zo kun je zorgeloos blijven internetten en bellen, want je zit nooit meer zonder. Wij doen al het papierwerk voor je, zodat jij tijd hebt om zorgeloos online te zijn. En omdat niemand op dubbele rekeningen zit te wachten, zorgen wij ervoor dat je die niet krijgt. Extra fijn, de Overstapservice kost je helemaal niets.