Waar ben je naar op zoek?

Samsung smartphones

Samsung is een bekend merk voor onder andere smartphones. Je komt dan ook iedere dag wel een Samsung telefoon tegen bij collega’s, vrienden of familie. Zoek je zelf een mooie nieuwe Samsung smartphone? Dan heeft Frontmarket een grote collectie Samsung smartphones waaruit je kunt kiezen. Welke kies jij?

Samsung telefoon: verschillende series

De Samsung telefoons zijn verkrijgbaar in verschillende series. De serie van jouw Samsung smartphone zegt iets over de functionaliteiten.

Samsung smartphone A-serie: Samsung telefoon in het middensegment

Een Samsung smartphone uit de A-serie is perfect voor jou als je een goede telefoon zoekt voor een mooie prijs. De A-serie valt in het middensegment en bestaat al sinds 2014. Kies je voor een van de nieuwe Samsung smartphones uit de A-serie, dan kun je rekenen op een mooi groot display, een lange batterijlevensduur en een goede camera. En dat allemaal voor een scherpe prijs!

Samsung mobiele telefoon S-serie: het paradepaardje van Samsung

Ga je voor een S-serie Samsung smartphone, dan ben je een kenner. Je houdt van kwaliteit en hebt graag het beste van het beste. De S-serie smartphones van Samsung zijn het paradepaardje van Samsung. Zoek jij een high-end Samsung smartphone met de nieuwste technische snufjes, ga dan voor een S-serie telefoon. Je maakt er geweldige foto’s en video’s mee, kiest voor goede hardware die tegen een stootje (of 2) kan en hebt een telefoon die er strak en chic uitziet, ook nog in een edgy kleur als je dat wilt.

Samsung smartphone J-serie: budgettelefoons voor een scherpe prijs

Zoek jij een telefoon van een A-merk voor een scherpe prijs? Dan is een Samsung smartphone uit de J-serie wat je zoekt. In de J-serie vind je scherp geprijsde telefoons. De J-serie is in 2019 opgegaan in de A-serie van Samsung, dus de nieuwe Samsung smartphones die je in de J-serie vindt, zijn een tijdje terug uitgekomen. Ideaal dus als je een gewoon goede basic smartphone wilt en een klein budget hebt!

Samsung telefoon M-serie: het broertje van de A-serie

In de M-serie van Samsung vind je budget smartphones. In de lijn van Samsung smartphones staat de M-serie net iets onder de A-serie: de telefoons in de M-serie zijn net iets voordeliger. Dat wil echter niet zeggen dat je een basic telefoon koopt met een Samsung smartphone uit de M-serie. De M-telefoons beschikken over multi-lens camera’s en de nieuwste modellen zijn in feite gebaseerd op de A-serie, met slechts een paar kleine aanpassingen.

Samsung Note telefoon: smartphone of tablet?

Heb je een Samsung Note telefoon in je handen, dan vraag je je af: is dit een smartphone of een tablet? Het antwoord: het is een phablet, een tussenvariant. Zoek je dus een handzaam formaat tablet of gebruik je je telefoon vaak om bijvoorbeeld series op te kijken, dan is de Samsung Note telefoon een ideale keuze voor jou.

Mobiele telefoon kopen Samsung: daarom kies je voor Frontmarket

  • Sluit ook direct een voordelig abonnement af
    Frontmarket is niet enkel een verkoper van telefoons en telefoonaccessoires. Je vindt bij ons ook telefoonabonnementen voor scherpe prijzen voor bij je nieuwe Samsung Sim Only telefoon. Nummerbehoud is gratis en je hebt al een abonnement met onbeperkt bellen en sms’en voor 18,50 euro per maand.
  • Gratis verzending van je Samsung telefoon
    Alle verzendingen zijn gratis vanaf een bestelwaarde van 20 euro. Iedere Samsung telefoon die je bestelt, wordt dus gratis naar je opgestuurd.
  • Koop direct je accessoires bij je nieuwe Samsung telefoon
    Een autolader, hoesje of oortjes nodig voor bij je nieuwe telefoon? Frontmarket heeft een heel compleet assortiment Samsung accessoires. Je bent in één keer klaar en kunt je nieuwe Samsung smartphone direct in gebruik nemen!